Gordion AB har placerat ut över 4000 kiosker på den nordiska marknaden. För att nämna några kunder: Hertz, Mercedes, Volkswagen, Mabi, Stena Line, över 85 köpcentra i Sverige, Finland och Estland, 7 regioner för sjukvård, Folktandvården, Onepark, Parkman, Europark och Autopay, Stockholms stad badhus, Hamnar runt om i världen, Bravida säkerhet, Släputhyrning på flertal platser, över 45 kiosker till Sectra Röntgen och Mammografi mfl.

Nedan några referenser  - Kontakta oss!

Offentlig/Privat vård
Gordion erbjuder kiosker och mjukvara för privat och offentlig vård som exempelvis Region skåne, Västmanland, Uppsala, Kronoberg, Södermanland, Västernorrland, Jönköping samt även Folktandvården och Praktikertjänst.

Mammografi/Röntgen
I samarbete med Sectra har Gordion levererat över 60 kiosker i Sverige, Danmark, Norge och Färöarna för incheckning med koppling till Sectra RIS, vi erbjuder förutom kiosken även mjukvaran för incheckning med möjlighet till betalning och fakturering.

Hertz
Till Hertz har vi levererat en helt världsunik lösning för biluthyrning - KM32. I kioskerna kan man godkänna avtal, scanna körkort, betala och få ut sin bilnyckel - helt automatiskt! Certifierad och godkänd för säker nyckelhantering och säkra betalningar, nu även med verifiering och äkthetskontroll av körkort via 365id Under 2021 passerar vi 80 stationer i Sverige och Norge.

Mercedes och Volvo
Under 2020 tog Gordion fram ett koncept för hantering av bilar för service för Mercedes som nu finns på Mercedes och Hedin bil - nu du hämta din bil på service dygnet runt. Volvo och Hertz har ett unikt samarbete där man kan lämna in sin bil på service och samtidigt hämta en hyrbil.

Köpcentra - över 85 stycken i norden
Gordion har lösningar för elektroniska presentkort i större delen av Sveriges köpcentra och cityföreningar, över 85 st, tex Väla, Kalmar, Emporia, Nova Lund, Birsta och Örebro men även till Finland och Estland.

Färjor/rederier
Gordion är helt marknadsledande när det gäller leveranser till rederier för incheckning och betalning - vi har exempelvis levererat till Stena Line, Tallink Silja, Birka Cruses, Eckerölinjen, Destination Gotland mfl.

Hamnar
Vi har levererat kiosker för lastbilstrafik och logistikhantering till hamnar i hela värden, exempelvis hamnar i London, Brasilien, Sverige, Finland, Estland, Litauen mfl. Kioskerna används främst för identifiering av lastbilstransport och förare samt dirigering till rätt filför ombordkörning till fartyg. Kioskerna är utrustade med exempelvis pass/körkortsläsare, skrivare, kameror, fingeravtrycksläsare, Intercom, rfidläsare mm.

Parkering och betalautomater
Gordion levererar via våra partners automater för parkering i Sverige, Norge och Danmark med mjukvara från Autopay - både för inomhusbruk och utomhusbruk. Våra automater används också för biljetter, fiskekort, gårdsförsäljning och mycket mer.

24rental
Gordion har levererat en helautomatisk släpvagnsuthyrning som finns på ett 20 tal platser i Sverige - se www.24rental.se via hemsidan kan du boka och i automaten hantera betalning och in/utcheckning.

Golf - svenska golfförbundet
I samarbete med vår partner har vi sedan 2005 levererat kiosker till golfklubbar - ca 240 st - för betalning av green fee, uppdatering av handikapp mm.

Stockholms stads badhus
Gordion har levererat 30 automater till Stockholms stad badhus för incheckning på platser som tex Eriksdalsbadet.

Automatisk reception
Via våra partner Bravida har Gordion levererat kiosker till bla TV4, Fortum, Region Skåne, DHL, Deutsche Post DHL, Novozymes, Johnson Control mfl - över 60 installationer.

Bilprovningen
Till Bilprovningen har Gordion levererat över 180 kiosker för ankomstregistrering - såväl inomhus som utomhus.

IKEA
Till IKEA i Ryssland har Gordion levererat 50 kiosker för vägvisning på deras köpcentra - MEGA
Referenser image