Om image
Gordion AB startades 1990 med fokus på självbetjäning och har under åren utvecklat en produktportfölj med hårdvara och tjänster för ett flertal affärsområden. Vår affärsidé är att tillhandahålla självbetjäningslösningar som skapar högre effektivitet till lägre kostnader för våra kunder jämfört med manuella tjänster.

Gordion AB finns sedan starten i Halmstad och vår produktion sker idag framför allt i Sverige och till viss del i Danmark för att säkerställa kvalité och driftsäkerhet. Vi erbjuder självklart såväl hårdvara som support av lösningarna för att skapa trygghet för våra kunder. Vi är ett innovativt flexibelt bolag som är experter på betalningslösningar för obemannade kiosker.

Undrar du förresten om namnet Gordion och vår logga? Enligt legenden så knöts det ett rep mellan två vagnar med en komplicerad knut i mitten – den som kunde knyta upp den skulle bli Asiens härskare. Då kom Alexander den store och klöv den mitt i tu – ett Alexanderhugg. Han blev således Asiens härskare. Det är så vi jobbar, vi löser komplicerade utmaningar snabbt och effektivt!