Presentkort

Vill du öka din försäljning och attraktionskraft på köpcentrum och cityföreningar har vi lösningen för er.

Ett elektroniskt presentkort som kan användas i all anslutna butiker. Kunder köper presentkortet i Gordions självbetjäningsautomat, på internet eller via manuell försäljning. Fördelar med presentkort:

  • En perfekt gåva för kunder att ge bort – Julklapp, Födelsedagar, Studenten , Mors/Farsdag
  • Skapar nya kunder med återbesök – bygger varumärke
  • Ökar försäljningen i butiker
  • Kostnadseffektiv och säker helhetslösning
  • Enkel att installera och administrera

Kundcase: Väla KöpcenterEtt av Sveriges största köpcentra samarbetar med Gordion. Marknadschefen på Väla Ulrika Nordstöm menar att en av de viktigaste tjänster som ett köpcentra kan erbjuda sina besökare är ett presentkort som gäller på hela köpcentrat. Gordion har samarbetat med Väla köpcentrum i Helsingborg sedan 2007 och har totalt fem automater och i november 2019 investerade de in fem nya automater - fyra stycken inomhus och en utomhus öppen dygnet runt!


Marknadschef Ulrika Nordström på Väla


- Vi bytte ut alla de fem terminalerna mitt i julhandeln. Vi var självklart lite nervösa eftersom det är en hektiskt period här på Väla. För oss är det viktigt att upprätthålla en god servicenivå till våra kunder och övergången kunde inte gått bättre . 

Väla är en av dem som vunnit pris för sin tillgänglighet och marknadschef Nordström är mycket nöjd med den nya presentkortsautomaten med dess utformning som ska passa alla även de med särskilda behov som till exempel tillgänglighet med rullstol. Terminalen är enkel och det går fort att göra ett köp. Vi har alla typer av kunder, så det är viktigt att terminalen är anpassad för det, säger hon. 

Under julhandeln 2020 har Väla dessutom satsat på försäljning av presentkort (värdebevis) via webben, vilket fick en flygande start.

 Se info om GIFTCARDWEB